pühapäev, 2. november 2008

Jõuludeks supersoodaks!

Gmail on päris osav prahisorteerija, väga suur osa hot.ee postkasti risustavast prügist suudab ta välja filtreerida kui hot.ee-d kontrollimas käib. Mõned asjad aga pääsevad läbi. Vähemalt ühe toreda leiu kuus suudab Gmail ikka pakkuda.
November algab toredalt Vipoksjoni abiga. Kui tavaliselt on eestimaisel rämpspostil, mida hot-i postkastist leida võib, kaasas ka seletus kuidas seda edaspidi vältida (Juhul kui Sa ei soovi saada infot ja reklaami erinevate toodete ja teenuste kohta, siis muuda ära oma hot.ee kasutajakonto seaded: Seaded > Partnerite pakkumised > Soovin saada infot erinevate toodete ja teenuste kohta.), siis Vipoksjoni reklaami saba seda teadet pole, küll aga hõisatakse "Kutse vaid VIP-ile, Sinust sai just VIP !" ja "Teie aga kuulute väljavalitute hulka".
Niisiis, vipoksjoneerijate reklaamist ei selgu, miks nad mu väljavalituks kuulutasid, kust nad mu aadressi said või miks nad hüüumärgi ette tühiku tekitasid. Sendioksjoneid, kroonioksjoneid ja muid samalaadseid peaks olema juba piisavalt olema, mis teeb siis vipoksjoni nii ainulaadseks, et neist huvituma peaks?
Vastuse leiab mängureeglite tutvustusest:
Vip Oksjon on vähempakkumine. Oksjoni võitja on see, kes oksjoni lõppedes omab madalaimat unikaalset hinda. Kui suudad pakkuda tootele madalaima hinna, mida keegi teine pakkunud ei ole, siis oledki supersoodalt selle toote omanik.

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee