neljapäev, 22. juuni 2017

Appi. 2012 on tagasi

Või 2008, sest kui internetti uskuda, siis oskas Elisa ämbrit kolistada juba siis. 2012 (oli vist?) on see aeg, kui mu töökaaslane juhuslikult avastas, et Julianus eeldab, et ta neile raha annab. Siis jäi blogipostitus tegemata, sest kuigi Elisa ei teadnud, mille eest võlgu oldi (ei suutnud leida ühtegi maksmata arvet) ja Julianuse töötaja väljendus telefonis nii nagu oleks tal ajukahjustus (võis olla ka, tõenäoliselt oli ta nimi Huijak Sadistovitš Vägistiimov, see nimi tuleb kuidagi tuttav ette), ma lihtsalt ei viitsinud. Elisa oli parajasti teinud oma rakendustes uuendusi ja nagu me kõik teame, on testimine nõrkadele. Või siis ulatus Julianus nõude ise endal välja imema. Igatahes oli töökaaslasel lihtsam see summa ära maksta, et mustast nimekirjast pääseda (ja pealegi, kes tahaks Huijakiga suhelda rohkem kui minuti?)
Ja nüüd, bussis oma vihviruuterit kotist välja võttes, avastasin, et selle ekraanil on ümbriku ikoon ja number 2. Väike logimine admin-liidesesse ja... Julianus on saatnud 2 sms-i. Samal kellaajal, sest that's how they roll.
Ja sõnumi sisuks on: "Sòlmige maksekokkulepe ja vabanete täitemenetlusest! Lòpetame mòlemaid osapooli koormava olukorra. Täiendav info Tel: 6814421. Viitenumber 705501943"
Elisa, me peame rääkima. Enne esmaspäeva vist ei jõua, sest kindlasti teete te ka lõket ja pean minagi lõkkematerjali koguma, aga kutsuge oma koerad tagasi. Mõlemaid osapooli koormava olukorra eemaldamine on sajaprotsendiliselt teie töö.
Sest selle nõude võib Julianus sisse istuda ja kui see idee neile ei meeldi, läheb Huijak autokummidest torni ja saab oma väikese järeljaanitule.
Edita ZT-OG: Elisa helistas, vabandas ja selgitas, et numbrid on ringluses ning selle eelmine omanik oli jäänud võlgu ning tema on see, keda Julianus taga ajab. Nüüd peaks olema rahu ja vaikus, sest nad teavitasid Julianust, et selle numbri taga enam pätte pole.

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee