kolmapäev, 25. märts 2009

Siin oleks pidanud olema sünnipäevapostitus...

...sest esimesest potsust Blogspotis on möödas 1 aasta ja nüüd oleks võinud rahulolevalt mugiseda ning nentida, et näe, polegi blogimist lõpetanud. Ja kuna eelmine keskkond Greatestjournal on nüüdseks lõplikult surnud, oleks ehk enne GJ kokkukukkumist sealt ära päästetud vanad potsud kuhugi kättesaadavasse kohta riputanud. Miks? On neid üldse vaja? Ehk võiksid nad olla kusagil kõvakettanurgas, kust ma neid ise ka üles ei leia? On neil mingi väärtus?
Peale väikest mõtlemist jõudsin järeldusele, et on küll. Ükski mu kirjutis ei vasta 100% tegelikkusele. Ja kui mõni aeg juba möödunud ja mälestused enam päris-päris selged pole (mul ei kulu selleks märkimisväärselt palju aega), siis teadlikult võltsitud blogisissekanne on see kõige toredam asi üldse. Ehk siis parafraseerides Adam Savage'i: "I reject my reality and substitute my own".
Aga...selle asemel, et korraliku postitust välja mõelda, närisin hoopis lauda. Aitäh, Swedbank, see on nii tore, et Id-kaardiga allkirjastamine toimib. Sama hästi kui SEB-il (kui aus olla, siis peaaegu sama hästi. St. absoluutselt mitte. Millal see pangevahetuskuu oligi?)
Lühikokkuvõte: 50 minutiga õnnestus üks tehing allkirjastada, siis sõitis katus ära ja pugesin bloggerisse. Senine veebilehitsejapõhine allkirjastamine jooksutas Firefoxi nii põhjalikult kokku, et see oli ikka põhjalikult kokku jooksutatud. Mida need mozilla-mehed mõtlevad, muudkui lasevad brauseriuuendusi välja ja muidugi swed-plugin ei tööta Ff 3.0.7-ga. Java abil allkirjastamine...njaa. Peale lõputuid kaardi sisestamisi/eemaldamisi, brauseri sulgemisi/taaskäivitamisi, panka sisselogimisi õnnestus lõpuks ekraanil näha seda kauaoodatud sisestuskasti, kuhu PIN2 peab kirjutama. Selle kõrval hõljus hoiatav kolmnurk hüüumärgiga, aga ühe tehingu sain siiski allkirjastatud. Katse ka teine teha uppus Java-erroritesse ja on veel tegemata. Tund tehingu peale? Iseenesestmõistetav.

Ja postituse lõpuks nö Päeva Lause Swedbank-ilt:

The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

* Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Päeva pilt aga tuleb Internet Explorerist ja näeb välja justtäpseltniinummi:

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee