pühapäev, 25. mai 2008

Isegi Cat Stevens laenab Bilani geniaalsust

Võidulaul on ju hea, kui me juhtusime Face'iga mingit eelvooru vaatama, siis see lugu kutsus kohe kaasa laulma, küll kõvasti ja valesti, aga lootsime, et küll Vanqish olukorra päästab, TÜ naiskoor ju ja puha. Vanqishi esitus oli tõepoolest kõrvale meeldivam, aga kahjuks hakkas ta hoopis valet lugu laulma, refrään kõlas umbes nii: Oh, baby, baby it's a wild world, it's hard to get by just upon a smile. Väike uuring netis tuvastas, et tegemist on Cat Stevensi looga "Wild world", kes kaverdab Mr Bigi, kes on juba jõudnud Bilanilt ideid laenata. Vaat sedamoodi siis.
Järgmise aasta võidulugu on juba välja lekkinud, selleks on Bilani ja Kirkorovi võrratu duett "Vertaljot letaajet, mator rabootajet." Publiku peade kohal aga sumistab ringi lennumasin, mis erinevalt grusiinide kasutada olevatest analoogidest lihtsalt heast peast alla ei kuku, ning nopib välja need isendid, kes piisavalt vaimustust ei väljenda.

Järgneval klipil pole eurovisiooniga midagi pistmist, ma lihtsalt mõtlesin, et muutun ka popiks ja hakkan vidinaid ja videoid lisama.

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee