neljapäev, 12. juuni 2008

GPS TomTom 80 000 krooni eest?

Okei, tegelikult kõik ei saada 15.- maksvaid sõnumeid. Mõned kasutavad sendioksjoni sisemist rahaühikut "lol" ja seega on GPS-i pihta välja käidud summa tõenäoliselt väiksem. Aga mine tea, sest samas on oksjonil ka saadaval paketid "50 pakkumist", mis seni ca 25 kroonise hinnani jõudnud (st kokku tehakse sadu pakkumisi, et soodsamalt saada 50 juurde, kusagil on siin äriidee peidus, ma ütlen, polegi "päris asju" nii palju vaja müüki panna kui saab müüa taaskasutatavaid pakkumisi. perpetuum mobile). Igatahes on poes 3800 krooni maksva GPS-i hind sendioksjonis hetkel ca 506 krooni, mis tähendab, et halvimal juhul on eestlased sõnumite peale kulutanud juba üle 80 000 krooni, et saada õigus see vidin 500 krooni eest endale saada.
K-lef muidugi väidab, et lihtsameelsetelt tulebki raha ära võtta, see on asjade loomulik käik, kui tema osaleks, siis ta võidaks kõik mida tahab, sest tal on iivõl mästerplän. Ta lihtsalt hirmutaks kõik nõrganärvilised minema, sest ta julgeks rohkem raha mängu panna. Sinisilm. Ta pole vist teadlik kunagi mingil telekanalil olnud sms-mängust, mis toimis umbes nii, et sms-i teel sai väravasse läkitada virtuaalse jalgpalli, mängu tegijate programeeritud väravavaht aga üritas blokeerida. Päeva edukaim mängija sai auhinnaks mingi bensukates 99 krooni eest müügil oleva rämpsmuusikaplaadi, mille nimel ta sõnumite peale sadu kroone raiskas.
Probleem nendelt lihtsameelsetelt raha ära võtmisega on see, et mõned neist on pärast kurvad ning suskavad keset päist päeva sulle noa ninna, et su rahakott endale saada. Viimane aeg relvastumiseks, ma ütlen. Peab vaatama, kas sendioksjonis on müügil mõni järgnevatest:
Steyr TMP
Desperate Beaver
TAR-21
Kel-Tec RFB
AK 47
Lihtsalt tõhus vahend

Edith (Höh): Neile, kes puht sportlikust huvist toimuvat jälgivad, võiks iga kauba juures 10 viimasele pakkujale lisaks näidata, kui palju iga pakkuja kokku raha välja on käinud. Nii mõnigi saaks üleolevalt irvitada kui nt kasutaja nimega Võitja 300 kroonise kohvimasina saamiseks 1000 krooni eest sõnumeid saadab, ent sellest hoolimata on pärast vaid tühjad pihud.

Edith (Doublepiaf): TomTomi võitis 5941. pakkumise teinu. Kokku läks jublakas kõigile huvilistele, nii võitjale kui kaotajatele, maksma siis (7.70...15.00)*5941+534.69 krooni. Minimaalselt ca 46280, maksimaalselt 89650 krooni. Tõde on kusagil vahepeal.

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee