neljapäev, 2. juuni 2011

Näpunäiteid algajale Thinkpadi-kasutajale

* Kui sul õnnestub vaid iga kümnes kerimisriba kasutamine ja sa tänad Tehnovidinate Jumalat multi-pulti-kümme-sõrme-korraga-puuteplaadi eest, vaata puuteplaadi seadeid: Smart Check Settings->Scrolling Region Filtering ja lülita see välja (vaikimisi sees). Kirjeldus on küll "When enabled, this filter helps to predict when you are intentionally using the one-finger scrolling region. If you notice you accidentally trigger scrolling, enable this filter.", aga see toimib täpselt nii hästi kui toimivad need asjad, mis toimivad sitasti.
* Kui Fn+F6 kuvab Communications Utility käivitamise asemel mikrosekundiks veateate selle kohta, et programm ei mahu mällu, installi utiliit uuesti.
* Kui peale Communications Utility installimist ei saa enam muuta veebikaamera seadeid ja see on viimase "aga ma pean ju kõiki nuppe ja linnukesi näppima" tõttu mustvalge ja pea peale pööratud, installi kaamera driverid uuesti
* Kui erinevate uuenduste paigaldamise käigus sinise surmaekraani saad, ära imesta. See peabki nii olema.
* Kui su Mõttepolster keeldub esimesel korral talveunest ärkamast, hoia sisselülitusnuppu all ja vajuta siis uuesti. See on ju nii kena, kuidas see roheliselt helendama hakkab.
* Kui korpus puuteplaadi kõrvalt nõtkub (või ekraanitagune), käsitse arvutit hellemalt. Või hangi mingi, mis on soome sepa poolt rängast rauast tehtud.
* Kui trükkides on kuidagi kummine tunne ja aeg-ajalt avastad, et thti on pudu, vajuta kõvemini. Terviseteadlik kontoriinimene treenib ka näpulihaseid ja ega ilmaasjate Thinkpadide klaviatuure maailma parimaks peeta.
* Kui madala resolutsiooni tõttu Wordis tähed igerikud ja auklikud tunduvad, vaata ekraani kaugemalt. Või hangi FHD ekraan.
* Kui sind nörritas D830 logisev wifi-lüliti (peamine viga, mida arvustustes ette heideti), siis pead rõõmustama Thinkpadi oma üle, mis logiseb vaid siis, kui selle üles leiad (ning omad kruvikeerajat või pikki küüsi, millega seda urgitseda)
* Paremal pool asetsev kõrvaklapiauk on tunduvalt parem kui vasakpoolne, sest tuletab parema käega hiirt kasutavatele inimestele meelde, miks on head bluetooth-klapid.
* Kui laadijasse siirduv juhe on jäme nagu boamadu, kaalub rohkem kui 65W laadija ise ning osutab pusa lahti harutamisel sama innukat vastupanu nagu boamadu seda teeks, haara kätega peast ja ahasta: "Mida kuradit nad küll mõtlesid!!!!!!11!"

Kommentaare ei ole:

 
blog.tr.ee